Your Shopping Cart

Switch naar desktop website

{{ngDialogData ? ngDialogData.header : "Interessante producten"}}

Toegevoegd
Verwijderd

vanaf {{ productPriceController.getPriceFormatted(productPriceController.productPrices.highFromPrice.salePrice, 'integers') }}{{ decimalDecimalSeparator }}{{ productPriceController.getPriceFormatted(productPriceController.productPrices.highFromPrice.salePrice, 'decimals') }} {{ productPriceController.getPriceFormatted(productPriceController.productPrices.highFromPrice.listPrice, 'integers') }}{{ decimalDecimalSeparator }}{{ productPriceController.getPriceFormatted(productPriceController.productPrices.highFromPrice.listPrice, 'decimals') }} vanaf {{ productPriceController.getPriceFormatted(productPriceController.productPrices.highFromPrice.salePrice, 'integers') }}{{ decimalDecimalSeparator }}{{ productPriceController.getPriceFormatted(productPriceController.productPrices.highFromPrice.salePrice, 'decimals') }}

{{ productPriceController.getPriceFormatted(productPriceController.productPrices.priceLevel.listPrice, 'integers') }}{{ decimalDecimalSeparator }}{{ productPriceController.getPriceFormatted(productPriceController.productPrices.priceLevel.listPrice, 'decimals') }} {{ productPriceController.getPriceFormatted(productPriceController.productPrices.priceLevel.salePrice, 'integers') }}{{ decimalDecimalSeparator }}{{ productPriceController.getPriceFormatted(productPriceController.productPrices.priceLevel.salePrice, 'decimals') }}

Tijdelijk niet beschikbaar

Pigs

Alle producten voor varkens in één shop!

Cattle

Alles voor rundvee onder één dak!

Poultry

Een breed assortiment producten voor pluimvee

Snel naar

HyCare concepten

Total Water Care

Voor een optimale prestatie van uw dieren is het belangrijk dat ze toegang hebben tot schoon en gezond drinkwater. Met Total Water Care bent u altijd verzekerd van optimaal drinkwater. Het verzekert u niet alleen van schoon drinkwater, maar bevordert ook de weerstand en vertering van uw dieren.

MS Greenline concept

Reiniging en ontsmetting is belangrijk voor een optimale leefomgeving voor uw dieren. De MS Greenline is een hulpmiddel voor het reinigen en ontsmetten van stallen. Indien aangesloten op een hoge druksysteem kan met één handeling gespoeld, ingeschuimd en ontsmet worden.

MS Optima concept

Het MS Optima concept bestaat uit de MS Optima Box en MS KetoProtect Plus en draagt bij aan een optimaal verloop van de transitieperiode. De MS Optima Box is een op zichzelf staand systeem wat middels elektronische identificatie het product toedient aan individuele koeien.

MS Multibehandelunit Super

De MS Multibehandelunit Super verhoogt de kwaliteit van het behandelen van biggen. Ze ondervinden minder stress en minder risico’s op kruisbesmettingen omdat er hygiënischer wordt gewerkt. Dit kan leiden tot betere groeicijfers, minder uitval en een reductie in het antibioticaverbruik.

Direct advies

Bel voor persoonlijk advies naar +32(0)14-820713 of stuur een mail naar klantenservice.be@schippers.eu

Volg ons op social media