Switch naar desktop website

Interessant voor u?

Pigs

Alle producten voor varkens in één shop!

Cattle

Alles voor rundvee onder één dak!

Poultry

Een breed assortiment producten voor pluimvee

Snel naar

Al 50 jaar hebben we een enorme “Passion for Farming”. Door innovatie en daadkracht is MS Schippers uitgegroeid tot een bekende speler in de markt. We dienen de boer en daar gaan we ver in. Continu ontwikkelen we producten en diensten waarmee de boer “beter kan boeren”. Het resultaat is dat Schippers zich met 350 medewerkers steeds sterker positioneert in een internationale markt. Wij zijn een echt familiebedrijf waarin we gezamenlijk werken aan het succes van het bedrijf. We zijn ambitieuzer dan ooit en stellen alles in het werk om onze boeren nóg beter te dienen. We zijn een team met Passion for Farming!

HyCare concepten

Total Water Care

Voor een optimale prestatie van uw dieren is het belangrijk dat ze toegang hebben tot schoon en gezond drinkwater. Met Total Water Care bent u altijd verzekerd van optimaal drinkwater. Het verzekert u niet alleen van schoon drinkwater, maar bevordert ook de weerstand en vertering van uw dieren.

MS Optima concept

Het MS Optima concept bestaat uit de MS Optima Box en MS KetoProtect Plus en draagt bij aan een optimaal verloop van de transitieperiode. De MS Optima Box is een op zichzelf staand systeem wat middels elektronische identificatie het product toedient aan individuele koeien.

MS Greenline concept

Reiniging en ontsmetting is belangrijk voor een optimale leefomgeving voor uw dieren. De MS Greenline is een hulpmiddel voor het reinigen en ontsmetten van stallen. Indien aangesloten op een hoge druksysteem kan met één handeling gespoeld, ingeschuimd en ontsmet worden.

MS Multibehandelunit Super

De MS Multibehandelunit Super verhoogt de kwaliteit van het behandelen van biggen. Ze ondervinden minder stress en minder risico’s op kruisbesmettingen omdat er hygiënischer wordt gewerkt. Dit kan leiden tot betere groeicijfers, minder uitval en een reductie in het antibioticaverbruik.

Beoordeling door klanten: 8,4 / 10 - 8352 beoordelingen