Switch naar desktop website

Winnaar van de Wetfeed BE+ actie is bekend

Proficiat Elsy en Filip

Familie Van Beneden-Claeys heeft dit jaar de Libramont actie gewonnen. Zij gokten met 12543 producten het dichtst bij de 12751 producten die u online kan terug vinden op de webshop. Veel plezier gewenst met uw prijs!

Rundveehouderij Van Beneden-Claeys

De familie Van Beneden melkt 130 melkkoeien en heeft daarnaast 110 stuks jongvee staan. Het is een mooi, modern bedrijf gelegen in Bassevelde. Belangrijke onderdelen in hun bedrijfsvoering zijn de klauwen, goede weerstand en vruchtbaarheid. Goede klauwen zijn nodig zodat de koeien gestaag naar de robot blijven lopen vinden ze. Om dit te bereiken hebben ze afgelopen jaren samen met Schippers flinke stappen gemaakt in de algehele klauwverzorging en volgen ze sinds kort ook de adviezen op het gebied van voetbaden, naast de algemene klauwverzorging. Ook in de transitieperiode staat Schippers ze bij en is samen met de vertegenwoordiger gekeken naar oplossingen om de koeien sneller en gezonder door deze periode heen te loodsen. Hiervoor gebruiken ze MS KetoProtect naar volle tevredenheid.

 

 

Wat vinden jullie belangrijk in een leverancier?

Filip: "Makkelijk bestellen via internet met daarnaast een goede vertegenwoordiger die mee in staat om bedrijf verder te helpen indien er verbeteringen kunnen toegebracht worden. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat wanneer we bestellen, er ook vlot geleverd wordt".

Winnaars Wetfeed
Sander van raemdonck

 Wetfeed BE+ volgens adviseur Sander

MS Wetfeed BE + is een product dat geschikt is om om stuurvloeistof, brijvoer en bijproducten aan te zuren, silage te conserveren, in de kuil, als toplaag behandeling of in de voermengwagen.

Het toevoegen in de mengwagen heeft als doel het voer fris, vers en broeivrij te houden. Het product voorkomst vorming van schimmels en broei die niet meteen zichtbaar zijn, waardoor het voer smakelijk blijft en het vee blijft vreten.

Meer informatie omtrent Wetfeed BE+

Beoordeling door klanten: 8,9 / 10 - 7722 beoordelingen