Switch naar desktop website

Voorkom Vogelgriep

Vogelgriep | Aviaire influenza

Vogel

Wat is vogelgriep?

Vogelgriep, ook wel Aviaire influenza genoemd, is een ziekte die zeer besmettelijk kan zijn voor pluimvee, zoals kippen, eenden en kalkoenen. Vogels raken besmet met het vogelgriepvirus door direct contact met besmette vogels, door opname van het virus via de lucht of via besmet materiaal zoals mest. Besmette dieren worden ziek en gaan vaak dood. Het risico dat mensen besmet raken met het vogelgriepvirus is zeer klein.

Hygiëneprotocol Biosecurity Vogelgriep

Bezoekers

Neem de juiste maatregelen voor erfbetreders en bezoekers en voorkom Afrikaanse Varkenspest. Bereid jezelf goed voor met de juiste protocollen en materialen. Bekijk hier ons assortiment.

Transport

Alles wat je nodig hebt voor een duidelijke schone en vuile weg, desinfectie aan de poort en bedrijfskleding voor bestuurders in het assortiment. Bekijk hier alle producten voor de preventieve maatregelen rondom transport.

Desinfectie

Zorg voor de juiste desinfectiemaatregelen alvorens het betreden van de stal. Bekijk hier ons assortiment aan voetontsmettingsbakken en matten.

Ongedierte

Zorg voor een effectieve ongediertebestrijding. Laat je ongediertebestrijden door een erkend bedrijf of gebruik de juiste materialen. Bekijk hier ons volledige assortiment.

Uitgelichte producten