Switch naar desktop website

MS KIT

Om de verspreiding van oa het Corona-virus tegen te gaan, zullen onze adviseurs minder vaak een fysiek bezoek maken. In deze tijd zijn er goede technische mogelijkheden om ook op afstand elkaar te kunnen helpen. Want ondanks dat de samenleving bijna geheel tot stilstand lijkt te komen, blijft de zorg voor onze dieren altijd doorgaan. Daarom gaat MS Schippers nu ook werken met videobellen. We starten vanaf vandaag met Google Meet. Een super handig stukje software van Google waarmee we gemakkelijk met elkaar kunnen bellen, elkaar zien en tegelijk ook ons scherm kunnen tonen. Hierdoor kunnen we ook op afstand alles samen doornemen.

Digitale afspraak via de laptop:

Klik op de link welke je van de adviseur ontvangen hebt in de afspraakbevestiging. Klik vervolgens op “Deelnemen aan vergadering”. Als het goed is zie je nu de adviseur in je scherm en kun je digitaal alles bespreken.Mocht de camera en/of microfoon van je laptop niet werken, dan kunnen we ook gewoon bellen. Het is vooral belangrijk dat je óns kan zien.

Laptop
GSM

Digitale afspraak via een tablet/ smartphone:

Download in de app store / play store “Hangouts Meet van Google”. Klik vervolgens op de hyperlink welke je van de adviseur ontvangen hebt. Klik op “Deelnemen aan vergadering”, nu start je een digitale meeting met je adviseur.

Digitale afspraak via een vaste pc:

Installeer een headset en webcam zodat je camera en microfoon actief zijn. Klik op de hyperlink welke je van de adviseur ontvangen hebt. Klik vervolgens op “Deelnemen aan vergadering”, nu heb je een digitale meeting met je adviseur.

Heb je geen headset en/of webcam, dan kunnen we ook gewoon bellen. Het is vooral belangrijk dat je óns kan zien.

desktop

Beoordeling door klanten: 8,7 / 10 - 7869 beoordelingen