Your Shopping Cart

Switch naar desktop website

Total Water Care

Total Water Care

Wilt u ook altijd optimaal drinkwater voor uw dieren?

Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over het MS Total Water Care Concept.

Voordelen MS Total Water Care Concept
  • Effectief en constant een schone drinkwatervoorziening
  • Optimale wateropname door betere smaak
  • Betere vertering en betere weerstand
  • Altijd verzekerd van een goed werkende doseerinstallatie
  • Perfecte begeleiding en ondersteuning

Wat is het MS Total Water Care Concept?

Het MS Total Water Care Concept bestaat uit een doseerinstallatie met twee pompen voor Di-O-Clean voor de reiniging en ontsmetting van het drinkwatersysteem (het enige erkende reinigingsmiddel voor gebruik in drinkwater (PT05)) en voor MS Goldfeed, organische zuren ter ondersteuning van de darmgezondheid.

Het MS Total Water Care Concept is een 100% geautomatiseerd systeem en zorgt na een eenmalige programmering per ronde voor schoon drinkwater en een juiste dosering van additieven. De pomp kan uitgelezen worden, het water- en zuurverbruik kan gevolgd worden via Mijn Schippers. Het MS Total Water Care Concept zorgt voor een effectieve en constant schone drinkwatervoorziening.

Waarom is een optimale drinkwatervoorziening belangrijk?

Het belang van drinkwaterkwaliteit wordt vaak onderschat, terwijl water het belangrijkste nutriënt is voor dieren. Voor een optimale prestatie van de dieren is het belangrijk dat ze toegang hebben tot schoon drinkwater. Water is noodzakelijk voor vitale levensfuncties zoals groei, lichaamstemperatuur en het transport van voedings- en afvalstoffen in het lichaam.

Door een organisch zuur aan het water toe te voegen wordt de darmgezondheid geoptimaliseerd en dit zal zorgen voor betere technische en economische resultaten en minder antibioticagebruik. Het MS Total Water Care Concept zorgt voor een volledig automatische toediening van Di-O-Clean en MS Goldfeed.

Direct advies

Bel voor persoonlijk advies naar +32(0)14-820713 of stuur een mail naar klantenservice.be@schippers.eu

Volg ons op social media