Switch naar desktop website

Schippers RVV

Flandriens reinigen met MS T&T Cleaner!

Kasseien, koers, slecht weer, alle elementen om van een prachtige Ronde Van Vlaanderen te kunnen genieten. Ook het ideale moment om je fiets van stal te halen. Bij MS Schippers hebben we voor de Flandriens onder ons voordeelpakketten bedacht. Wilt u uw fiets, tractor of auto zo snel reinigen als Wout Van Aert?

Met behulp van dit zeer krachtig reinigingsmiddel kan u in enkele minuten uw fiets & tractor reinigen. Inschuimen van uw fiets of tractor kan u eenvoudig met iedere hogedrukspuit.

Voordelen van het gebruik van MS T&T Cleaner:
  • Verwijdert perfect vervuiling, zelfs bij lage concentraties.
  • Goede hechting, zodat vervuiling en wegstof na één keer aanbrengen wordt verwijderd als dit product correct wordt gebruikt.
  • Geschikt voor het reinigen van voertuigen, boten, vloeren, aanhangwagens, campers, gevelbekleding, tractoren, muren en machines voor de productie van voorzieningen assimilatie
  • Perfect streeploos reinigen
  • Verkrijgbaar in 22kg en 230kg
T&T Cleaner

Het antwoord:

T&T Cleaner

Probeer nu

Voordeelpakketten T&T

Hoe moet u T&T cleaner inzetten?

Voor het beste resultaat wordt sterk aanbevolen om de juiste apparatuur en applicatiemethode te gebruiken. Niet elke slang en hogedruk schuimpistool kan worden gebruikt om de perfecte laag dik schuim toe te dienen.

Om het u makkelijker te maken hebben we een speciaal pakket bestaande uit een schuimpistool en een koppeling die past op uw hogedrukreiniger.

Bekijk welk pakket voor u geschikt is

Beoordeling door klanten: 8,4 / 10 - 8353 beoordelingen