Switch naar desktop website

MS Pigscale

Het continue volgen van de groei biedt vele voordelen. Naast het bepalen van het optimale aflevergewicht is het mogelijk om snel te reageren als de groei afneemt en eventuele veranderingen in bijvoorbeeld de voersamenstelling kunnen worden geanalyseerd en vergeleken. Groei en voerkosten zijn namelijk de belangrijkste onderdelen voor het uiteindelijke resultaat.


Alle voordelen op een rijtje

• Volledig automatisch weegsysteem, dus wegen zonder arbeid
• Stressvrij door vrijwillige inloop
• Eenvoudig te plaatsen in het hok
• Duurzaam roestvrij staalMS Pigscale

MS PIGSCALE

De MS Pigscale is een intelligente mobiele weegschaal die automatisch het gewicht van de dieren registreert en betrouwbare gegevens levert. De varkens gaan op vrijwillige basis de weegschaal in, waar ze vervolgens automatisch worden gewogen. Met de meegeleverde software kunt u de weeggegevens van de weegcomputer analyseren. De grafieken en tabellen geven je inzicht in de groei van jouw varkens. Hiernaast kunt u de gegevens koppelen aan het voersysteem waardoor u realtime voerconversies kunt volgen

De volgende gegevens kunnen op elk moment van de dag in de software worden weergegeven: huidig gemiddeld gewicht, groei/dag & voerconversie real time De MS PigScale is getest op Varkens Innovatie Centrum (VIC) Sterksel en haalde een nauwkeurigheid van 97,6% op geijkte handweging.

MS Pigscale

Webinar MS Pigscale

Specialisten Mart Smolders en René Coolen vertellen je in deze webinar meer over de mogelijkheden van automatisch wegen met de MS PigScale.

Testimonial

Martin Houben (Houbensteyn), een vleesvarkenshouder uit Grubbenvorst, maakt er al succesvol gebruik van: "De MS PigScale past in mijn streven naar meer efficiëntie. Ik ben ervan overtuigd dat de varkenshouderij van de toekomst niet meer zonder deze gegevens kan".

testimonial

Beoordeling door klanten: 8,9 / 10 - 7722 beoordelingen