Switch naar desktop website

Libramont

Libramont komt naar u toe!

2020 is een bijzonder jaar. We hadden gehoopt u te ontmoeten op Libramont, maar helaas. MS Schippers heeft u wel veel te vertellen, want we innoveren door!

Graag nodigen we u uit voor Libramont Online. Op woensdag 29 juli is het mogelijk om meer over onze innovaties te horen. Dit kunt u gewoon thuis bijwonen. Heeft u vragen over de innovaties? u kunt deze live stellen tijdens de presentaties. De beurspromoties zijn geldig tot en met 31 augustus 2020.

Schrijf u in voor deze online presentaties. De eerste 100 aanmeldingen krijgen een bierpakket cadeau.

Alle promoties op een rijtje!

Thema's

Klauwbekapboxen

Klauwbekapboxen zorgen voor het eenvoudig bekappen van koeien. Klauwverzorging wordt steeds belangrijker voor een optimale diergezondheid op elk melkveebedrijf. Voor een goede klauwverzorging is het belangrijk om er consequent voldoende tijd in te investeren. Dit kan zowel intern als extern gedaan worden. Door éénmaal te investeren in de aankoop van een klauwverzorgingsbox / klauwbehandelbox voor rundvee kan men eenvoudig de klauwgezondheid verbeteren en snel de hoeven kappen.

Daarnaast kunnen de kosten verlaagd worden. Een klauwverzorger zal sneller langskomen om een paar koeien te behandelen en snel bekappen als de veehouder een eigen klauwbekapbox heeft.

 

MS AutoHoofClean

MS AutoHoofClean is een geïntegreerde arbeidsextensieve huidvriendelijke aanpak van voetbadmanagement, met name geschikt voor gebruik op melkrobotbedrijven. MS AutoHoofClean is bijzonder effectief omdat de koe gemiddeld 3 à 4 keer per dag, na het robotbezoek, met zijn klauwen over een volledig geautomatiseerde klauwverzorgingsmat loopt. De MS AutoHoofClean Duo is een doseersysteem dat MS Hoofclean en MS Formades in combinatie met water volledig automatisch in de klauwverzorgingsmat pompt.

Ontdek meer!

Vloercoating

In de (intensieve) veehouderij wordt veel met beton gewerkt. Het nadeel van beton is dat het een poreus product is waardoor het allerlei micro-organismen en virussen kan bergen en hierdoor een bron van infecties vormt. Tevens is beton gevoelig voor allerlei zuren. Door een ondoordringbare kunststof laag, ook wel coating genoemd, aan te brengen op beton kunnen bacteriën en virussen zich niet nestelen. Bovendien is een gecoate vloer veel sneller te reinigen en dit heeft een grote invloed op de hygiënestatus van een bedrijf. Andere voordelen zijn een verbeterde voeropname en eventuele anti-slip.

Ontdek alle vloercoating

Voergangcoating

Voergangcoating (ook wel egalisatie coating genoemd) wordt aangebracht in de koeienstal op voergangen en zorgt voor een betere voeropname (resulteert in max. 2 kg melk per koe per dag extra). Andere voordelen zijn: Betere diergezondheid door hogere weerstand, minder broei, minder restvoer, hogere melkproductie, geen slijtage aan ondergrond en eenvoudig aan te vegen.

Ontdek alles voergangcoating

Coating Trailers & veevervoer

MSE Mortar rubbercoat is zeer geschikt voor gebruik in transportmiddelen voor dieren zoals veetrailers, paardentrailers, vrachtwagens en laadkleppen (tot een helling van 45º). Maar ook op overige materialen waar extra antislip en grip vereist is zoals weegschalen en klauwbekapboxen. Deze gietvloer is uitermate geschikt voor het creëren van een antislip effect voor uitstekende grip.

Ontdek de coating voor trailers

Conservering

Om ervoor te zorgen dat kuilvoer in optimale conditie blijft en niet gaat gisten of rotten, heeft MS Schippers diverse soorten conserveringsmiddelen beschikbaar. Zo zijn er producten beschikbaar voor de toplaag behandeling die een langdurige werking hebben tegen bacterievorming, gistvorming of schimmelvorming. Hierdoor blijven de voederwaarden, van bijvoorbeeld granen, onaangetast.

Ontdek alles over conservering  
conservering

Kalverhuisvesting en jongveehuisvesting

In de jongveeopfok is kalverhuisvesting en jongveehuisvesting van groot belang om een zo laag mogelijke kiembelasting te realiseren. MS Schippers biedt daarom verschillende uitvoeringen van kalverboxen, kalverhokken, kalverhutten en kalveriglo’s die geschikt zijn voor binnenopfok en buitenopfok.

Ontdek het gehele assortiment
hut

 

Beoordeling door klanten: 8,8 / 10 - 8028 beoordelingen